> > > Hôtel La Maison Blanche

Informatie over bezwaar Hôtel La Maison Blanche

Welkom op Hôtel La Maison Blanche op onze reservering portal PensionHotel. U krijgt uitgebreide informatie over geselecteerde object Hôtel La Maison Blanche, over prijzen, faciliteiten en attracties in de omgeving. Hier vindt u het adres en alle contact informatie voor het geselecteerde object Hôtel La Maison Blanche, vinden als ze geen contactgegevens informatie, kunt u de beschikbaarheid Hôtel La Maison Blanche, of onmiddellijk vul het reserveringsformulier.

  • Hôtel La Maison Blanche

Hôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - HotelsHôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - HotelsHôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - HotelsHôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - HotelsHôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - HotelsHôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - HotelsHôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - HotelsHôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - HotelsHôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - HotelsHôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - HotelsHôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - HotelsHôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - HotelsHôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - HotelsHôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - HotelsHôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - HotelsHôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - HotelsHôtel La Maison Blanche: Accommodatie in hotels - Hotels
Naam:  Hôtel La Maison Blanche
Straat:  45, Avenue Mohamed V
Stad:  1002 Tunis
Staat:  
Kaart:  ga naar kaart
De gemiddelde prijs:
persoon/nacht
95 €
 

 Deze tekst is beschikbaar ook in het …: csendeplfresptithusvrubgdanofihrrotrnlelarzhja

Korte Beschrijving

Hotel La Maison Blanche ligt in de zakenwijk van Tunis, op 10 minuten rijden van de medina. Het beschikt over ruime, elegante suites met een zitgedeelte en een eethoek. De suites hebben een marmeren badkamer met een bad en een aparte douche. Ze zijn voorzien van airconditioning, een televisie en gratis WiFi. Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd en kan worden in uw kamer worden genoten. Het elegante restaurant serveert Franse gerechten en gasten kunnen in de cocktailbar met New York-thema genieten van een drankje. Het hotel biedt een 24-uursroomservice en een conciërge die dag en nacht voor u klaar staat. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunt u voor het hotel gratis parkeren.


Belangrijke informatie

Hotel La Maison Blanche rekent een toeslag van 3% voor betalingen met een creditcard. Hotel La Maison Blanche accepteert geen reserveringen van ongehuwde paren. Alle paren dienen bij het inchecken een geldige huwelijksakte te tonen. De reservering dient op dezelfde naam te staan als die op de creditcard die gebruikt is om te reserveren en deze creditcard dient bij het inchecken getoond te worden. De aanbetaling wordt in rekening gebracht op uw creditcard door "e-rev UK Ltd", dat handelt in naam van het hotel, en verschijnt op uw bankafschrift als "e-rev ltd".

 
 
facebook g+ twitter